Asigurare RCA
Asigurare de Calatorie
Meniu Rapid

Consultanta in asigurari

CBK

CONSULTANTUL PERSONAL

Pentru incheierea asigurarilor, este recomandat sa apelati la un specialist din domeniu, care sa va ofere solutiile si protectia corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra. Suntem o echipa de consultanti cu o vasta experienta in domeniul asigurarilor, incantati tot timpul sa va sara in ajutor.

In calitate de broker in asigurari si consultant in managementul riscurilor, autorizat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizia nr. 847 din 15.09.2008, CBK este preocupata de identificarea unor oportunitati in sectorul riscurilor. Asiguratii si potentialii asigurati se asteapta sa primeasca sprijinul nostru pentru „a naviga” in peisajul descurajant al riscurilor manifestate in context global, prin identificarea unor riscuri pe care concurenta le desconsidera si prin valorificarea unor oportunitati pe care concurenta le ignora.
Oportunitatile sunt asociate cu riscul. Rolul nostru si, deopotriva, angajamentul nostru fata de clienti, este de a facilita transformarea riscului dintr-o obligatie intr-un avantaj, facandu-te capabil de a constientiza o oportunitate si de a realiza obiective (intr-o maniera unica) pe care altfel nu ai putea sa o faci. Noi o denumim „avantajul unui risc”.
Cum reusim sa descoperim in permanenta „avantajul unui risc”? Suntem consecventii unei abordari bazate pe o analiza – diagnostic extrem de riguroasa a costurilor totale asociate riscurilor, care permite clientilor sa „imbratiseze” riscul ca si un element esential in strategia lor. Pornind de la identificarea si evaluarea riscurilor, respectiv cuantificarea si prioritizarea acestora, mergand pana la temperarea efectelor riscurilor si finantarea acestora, abordarea noastra strategica in ce priveste managementul riscurilor se fundamenteaza pe esenta conceptului de „experienta diferentiata a clientului”. O experienta bazata pe excelenta in brokeraj, o rigoare analitica, un capital intelectual valoros si un acces fara fisura catre un talent incomparabil.
Este un impuls provocator si plin de intelesuri, care inspira cei mai buni experti din industria managementului riscurilor sa ni se alature.
Experienta noastra in a sprijini clientii sa transforme riscul intr-un avantaj competitiv este fara egal.

In cazul in care va aflati printre persoanele constiente de riscul care ne inconjoara zi de zi, si doriti o protectie reala impotriva acestuia, va invitam sa ne contactati, iar unul din consultantii nostri va fi la dipozitia dumneavoastra pentru stabilirea detaliilor privind profilul de risc, nevoile financiare curente si viitoare si acoperirile necesare.
Impreuna vom alcatui produsele care se potrivesc cel mai bine profilului dumneavoastra, indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica.