Asigurare RCA
Asigurare de Calatorie
Meniu Rapid

Notificare daune

CBK

 

NOTIFICARE DAUNE

Suntem alaturi de dumneavoastra si in momentele mai putin placute! Notificati dauna prin intermediul CBK si noi va vom sprijini pana la solutionarea acesteia.

Pentru confortul dumneavoastra si simplificarea procedurilor de avizare a unei daune va punem la dispozitie serviciul de notificare on-line a daunelor catre asiguratori. Completati informatiile solicitate cu privire la evenimentul asigurat iar noi va vom oferi sprijinul de care aveti nevoie pana la finalizarea dosarului de dauna.
Formularul de notificare va fi preluat de catre CBK si inaintat catre asigurator.
In functie de metodologiile fiecarui asigurator veti fi contactat pentru stabilirea detaliilor referitoare la deschiderea dosarului de dauna si repararea prejudiciului dumneavoastra.
Veti fi sprijinit de catre un reprezentant CBK pe tot parcursul acestei proceduri, care va raspunde la eventualele intrebari si neclaritati pe care le aveti.

Puteti descarca aici formular de notificare dauna
Documentul completat il puteti transmite catre CBK a adresa de email: suport@urgentasig.ro sau la numerele de fax: 0365-430.982 sau 0365-430.983, unde va fi preluat de unul din consultantii nostri.