Asigurare RCA
Asigurare de Calatorie
Meniu Rapid

Aproape de tine

CBK


Vorbim cu tine

Pentru a fi cat mai aproape de dumneavoastra, CBK va pune la dispozitie toate mijloacele necesare pentru realizarea unei comunicari one-to-one, chiar daca operam in mediul online.
Este foarte usor sa ne transmiteti impresiile si sugestiile dumneavoastra prin intermediul paginii de “Mesaje si discutii”, disponibila pentru toti utilizatorii, indiferent daca sunt membrii CBK sau nu.
De asemenea puteti sa ne contactati telefonic la numerele din pagina de “Contact”, iar adresa de email: suport@urgentasig.ro, este creata special pentru dumneavoastra.
Depunem constant eforturi pentru a raspunde cat mai bine cerintelor dumneavoastra, nu doar prin servicii de cea mai inalta calitate, ci si printr-o retea de comunicare pe masura.


Ajungem la tine

Expediere

Pentru a satisface toate solicitarile dumneavoastra, va oferim multiple posibilitati de livrare a politelor de asigurare, cea mai importanta fiind serviciul UrgentAsig - o premiera pentru serviciile de asigurari online- prin care va trimitem polita de asigurare emisa in maxim 30 de minute, cu un program ce acopera o plaja orara larga, de Luni pana Sambata intre orele 8:00-20:00.
Bineinteles ca ne-am gandit si la cei care nu au posibilitatea listarii imediate si am contractat servicii de curierat rapid, atat prin firmele specializate cat si prin intermediul Postei Romane (corespondenta simpla sau Prioripost).
Va punem la dispozitie si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru principal, din Targu Mures, urmand ca, pe masura dezvoltarii sa ne gasiti in sedii din cat mai multe orase.

Oriunde v-ati afla suntem aproape, este atat de simplu!