UrgentAsig.ro :  Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×

CBK

Toate asigurarile de care ai nevoie

Lasa profesionisti sa te ajute

CBK ofera solutii complete de asigurare pentru a-si proteja clientii impotriva riscurilor care i-ar putea afecta. Cu entuziasm, dedicare si pasiune dezvoltam pentru clientii nostri produse si servicii personalizate si inovatoare. Echipa noastra este formata din profesionisti specializati in consultanta si intermediarea in asigurari. Avem vocatia de a fi specialisti in domenii specifice ale pietei pentru ca, astfel, sa putem atinge cel mai inalt nivel de calitate in serviciile oferite de catre noi.

Mai jos am pregatit un scurt formular de nevoi (FAN - Formular de Analiza a Necesitatilor) specific fiecaruit tip de asigurare, prin care ne spui ce vrei sa protejezi.
Dupa ce il trimiti un inspector specializat te va contacta in cel mai scurt timp !
Completeaza-l, dureaza doar 3 secunde, apoi noi te sunam !

Noi stim ca siguranta si nevoile tale si ale familiei reprezinta o preocupare zilnica. Sunt la fel de importante si pentru noi si va oferim solutii pentru provocarile intampinate zi de zi. Va prezentam mai jos cateva tipuri de asigurari care acopera riscurile la care sunt expuse atat bunurile cat si siguranta ta si a familiei.
Alege tipul de asigurare de care ai nevoie
Noi stim ca afacerea ta iti ofera siguranta zilei de maine. Este la fel de importanta si pentru noi si-ti oferim solutii pentru provocarile intampinate zi de zi. Ai investit munca si resurse in afacerea ta, de aceea trebuie sa fi prevazator pentru situatiile neplacute. Iti prezentam mai jos cateva tipuri de asigurari care acopera riscurile la care este expusa compania ta.
Alege tipul de asigurare de care ai nevoie
Vrem sa-ti oferim tot suportul de care ai nevoie,
te rog completeaza detaliile de mai jos
ASIGURAT
ASIGURAT
ASIGURARE
Descriere
descrie pe scurt riscul de care vrei sa te protejezi
CONTACT
spune-ne cum te contactam sa-ti putem oferi tot suportul pe care-l ai nevoie
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal | Termene si conditii | Politica de anulare si renuntare la cumparare
Protectia Consumatorilor | Registru de petitii si reclamatii
Contact | Produsele si Serviciile noastre