UrgentAsig.ro :  Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×

UrgentAsig
UrgentAsig
 
Asigurare RCA ieftina
RCA
Asigurare de Calatorie
Calatorie
Asigurare Malpraxis
Malpraxis
Asigurari ONLINE
... mai multe
Asigurare RCA auto
Asigurare de raspundere civila auto Obligatorie
Plafonare pret RCA
Calculator plafonare RCA, conditii si procedura
Asigurare de Calatorie
Ai nevoie sa te simti cat mai linistit si relaxat in vacanta pe care o astepti de atata timp!.
Cu asigurarea pentru calatorii in strainatate totul este sub control. Nu vei plati nimic in plus si iti vei putea continua linistit vacanta.
Asigurare Malpraxis medical
Cateodata nu poti evita accidentele. De aceea e important sa te asiguri. Aici te ajutam noi!
Toate asigurarile de care ai nevoie
Alege asigurarea de care ai nevoie, faci o solicitare, si un expert in domeniul ales te va contacta pentru a-ti oferi tot suportul de care ai nevoie
... ascunde detalii
Lasa profesionisti sa te ajute Salut ,
oferim solutii complete de asigurare pentru a te proteja impotriva riscurilor care te pot afecta.
Alege asigurarea de care ai nevoi, si trimite-ne o solicitare!. In cel mai scurt timp, un inspector specializat pe asigurarea aleasa te va contacta!

Toate asigurarile de care ai nevoie

Siguranta si nevoile tale si ale familiei reprezinta o preocupare zilnica. Sunt la fel de importante si pentru noi si va oferim solutii pentru provocarile intampinate zi de zi. Va prezentam mai jos cateva tipuri de asigurari care acopera riscurile la care sunt expuse atat bunurile cat si siguranta ta si a familiei.
Alege tipul de asigurare de care ai nevoie

Locuinta si bunuri

Ti-ai construit cuibul tau cu drag si mult efort si acum este locul in care te simti cel mai bine. Pentru a-ti pastra zambetul pe buze chiar si atunci cand apare o situatie neplacuta, asigura-te ca altcineva se va ocupa de aceste situatii.
Cere oferta la asigurarea Locuinta si bunuri

Auto

Cu autovehiculul tau probabil ca iti desfasori o mare parte din activitatile zilnice. Ai grija de el si asigura-l cum se cuvine. In cazul unui eveniment rutier iti ofera protectie si sprijin in refacerea rapida a autovehiculului prin asigurare CASCO si RCA.
Cere oferta la asigurarea Auto

Vacante si Calatorii

Ai nevoie sa te simti cat mai linistit si relaxat in vacanta pe care o astepti de atata timp!.Dar nu e nevoie de un uragan sau de un urs Grizzly ca sa-ti strice concediul. Chiar si o indigestie iti poate da batai de cap si cheltuieli medicale in plus
Cere oferta la asigurarea Vacante si Calatorii

Accidente a persoanelor

Accidentele se pot intampla oricui, inclusiv tie. Iar de cele mai multe ori acestea te gasesc nepregatit financiar.Prin asigurarea de accidente de persoane, ai suportul financiar necesar in cazul unor evenimente nefericite cum ar fi decesul sau invaliditate permanenta (totala sau partiala) din accident.
Cere oferta la asigurarea Accidente a persoanelor

Sanatate

Poate alergi in parc. Sau doar la tenis, pe consola. Poate mananci vegan. Sau iti place salata doar intr-un burger.Poate esti mai calm decat Sfinxul din Bucegi. Sau ai atata energie incat incarci telefonul cand vorbesti.Indiferent unde te regasesti, nu ai facut suficient pentru sanatatea ta. O solutie completa inseamna preventie + diagnostic + tratament.
Cere oferta la asigurarea Sanatate

Viata

Esti plin de viata si te bucuri de tot ce iti ofera ea. Alaturi de familie, iti faci planuri de viitor si traiesti fiecare clipa la intensitate maxima. Insa o situatie neprevazuta poate umbri micul vostru paradis, iar tu si cei dragi veti avea nevoie de siguranta si linistea necesara realizarii acestor planuri. Poti economisi suma de bani necesara pentru a-ti indeplini visele si totodata, poti oferi familiei tale un viitor financiar decent, indiferent de circumstanta. Iar daca vrei sa economisesti si pentru cei mici, iti punem la dispozitie asigurarea de viata cu economisire pentru copii.
Cere oferta la asigurarea Viata
Afacerea ta iti ofera siguranta zilei de maine. Ai investit munca si resurse in afacerea ta, de aceea trebuie sa fi prevazator pentru situatiile neplacute. Iti prezint mai jos cateva tipuri de asigurari care acopera riscurile la care este expusa compania ta.
Alege tipul de asigurare de care ai nevoie

Auto

Orice companie detine cel putin un autovehicul care sprijina desfasurarea activitatilor zilnice, avarierea acestuia afectand buna desfasurare a afacerii. Cu atat mai mult daca afacerea ta include frecvent transportul de bunuri sau de persoane, iar autovehiculele din parcul auto sunt avariate. Cu asigurarile auto, in cazul in care apare un incident in trafic, parcul de masini este protejat si afacerea ta este in siguranta.
Cere oferta la asigurarea Auto

Cladiri si alte bunuri

Asigurarile de cladiri si bunuri au ca scop protectia bunurilor si imobilelor pe care compania ta le detine. Astfel vei avea certitudinea ca, indiferent de riscurile la care sunt expuse imobilele sau bunurile necesare in desfasurarea activitatii, vei depasi mai usor eventualele probleme, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului necesar remedierii daunelor.
Cere oferta la asigurarea Cladiri si alte bunuri

Masini si utilaje

Asigurarea pentru avariile accidentale iti este utila pentru a te asigura ca, pe tot parcursul activitatii pe care o desfasoara compania ta sau compania pe care o reprezinti, vei rezolva mai eficient problemele generate de defectiuni aparute la aparatura sau masinile pe care le utilizezi.
Cere oferta la asigurarea Masini si utilaje

Echipamente electronice

Asigurarea echipamentelor electronice iti este utila pentru ca, alaturi de masinile si utilajele din companie, echipamentele electronice pot reprezenta principalul mijloc prin care iti desfasori activitatea, motiv pentru care este foarte important sa te asiguri ca nu te vor lasa la greu.
Cere oferta la asigurarea Echipamente electronice

Agricole

Un an poate fi mai bun iar altul mai slab. Pentru ca tu sa uiti de griji, iti oferim protectie pentru culturi, utilaje sau animale
Cere oferta la asigurarea Agricole

Business Interruption

Asigurarea de Business Interruption urmeaza intotdeauna o asigurare a proprietatii pentru incendiu si alte riscuri, avarii accidentale sau daune la echipamente electronice, urmand sa despagubeasca pierderile aferente activitatii operationale (de exploatare) suferite de Asigurat ca urmare a intreruperii activitatii din cauza unei daune materiale prin producerea unui risc asigurat.
Cere oferta la asigurarea Business Interruption

Beneficii angajati

Programele de beneficii pentru angajati reprezinta solutii pentru atractia si retentia profesionistilor. Asigurarile de sanatate, de viata si de accidente reprezinta componente esentiale ale programului de fidelizare, care se pot adapta bugetului disponibil, dar care sa fie in concordanta cu asteptarile angajatilor.
Cere oferta la asigurarea Beneficii angajati

Producatori si Prestatori de Servicii

Derularea unei afaceri implica pentru tine multa responsabilitate. Chiar daca iti desfasori activitatea cu cea mai mare grija si furnizezi produse si servicii de cea mai buna calitate, totusi se poate intampla un eveniment neprevazut. In cazul in care un produs provoca ranirea unei persoane sau pagube la bunuri, ai putea fi obligat sa platesti despagubiri.
Cere oferta la asigurarea Producatori si Prestatori de Servicii

Garantii si buna executie

Asigurarea de garantii este o forma de asigurare care aduce completare asigurarii lucrarilor de constructii-montaj si tuturor companiilor din sectorul public/privat care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, in special celor care participa la proceduri de achizitie publica.
Cere oferta la asigurarea Garantii si buna executie
Cum te contactam?
spune-ne cum te contactam sa-ti putem oferi tot suportul pe care-l ai nevoie
Nu-ti face probleme daca ai uitat parola, foloseste procedura de recuperare, dureaza doar 1 minut!
Alege asigurarea de care ai nevoie
Scrie-ne Mesajul tau
pe scurt, da-ne mai multe detalii
Pentru a fi corect si complet informat cu privire la prelucrarea datelor tale de catre Consilium Broker de Asigurare, te rugam sa citesti cu atentie politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
nota de informare prealabila asupra identitatii noastre in calitate distribuitor in asigurari
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal | Termene si conditii | Politica de anulare si renuntare la cumparare
Protectia Consumatorilor | Registru de petitii si reclamatii
Contact | Produsele si Serviciile noastre
Articole - Roportal