UrgentAsig.ro :  Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×

CBK

Consilium Broker de Asigurare este inregistrat in Registrul on-line al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carcater Personal, sub nr. 19724 din 29 aprilie 2011.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004, SC Consilium Broker de Asigurare S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: activitatea de consultanta la incheierea asigurarilor si asistenta in domeniul asigurarilor.
Datele vor fi folosite si pentru activitati de marketing, reclama si publicitate referitoare la produsele SC Consilium Broker de Asigurare S.R.L. precum si a serviciilor oferite de partenerii sai.
Administratorul datelor personale ale persoanelor Asigurate este CBK. Datele personale sunt procesate pastrand mijloacele de siguranta solicitate de legea romana si respectand prevederile legii in vigoare din acest domeniu. CBK asigura Utilizatorilor posibilitatea schimbarii, modificarii datelor personale ale acestora precum si ridicarea obiectiilor cu privirea la prelucrarea datelor personale (excluzand datele necesare incheierii si realizarii contractului) prin intermediul paginii de internet cu ajutorul formularului aflat pe paginile urgentasig.ro sau sub forma scrisa prin trimiterea informatiilor la adresa de corespondenta a CBK din Targu Mures.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare: pentru identificarea dumneavoastra in vederea stabilirii relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Furnizorul de produse/servicii, pentru a putea intra in posesia produsului/serviciului cumparat; pentru trimiterea de informari/anunturi cu privire la ofertele aparute. Refuzul dvs. determina imposibilitatea crearii unei oferte conforme cu cele solicitate.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: agentilor economici (Furnizorilor de produse/servicii) inclusiv companiilor de asigurare si partenerilor ce au un contract semnat cu Operatorul.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa catre CBK. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal | Termene si conditii | Politica de anulare si renuntare la cumparare
Protectia Consumatorilor | Registru de petitii si reclamatii
Contact | Produsele si Serviciile noastre