Asigurare RCA ieftina
RCA
Asigurare de Calatorie
Calatorie
Asigurare Malpraxis
Malpraxis
Asigurari ONLINE
... mai multe
Asigurare RCA auto
Asigurare de raspundere civila auto Obligatorie
Plafonare pret RCA
Calculator plafonare RCA, conditii si procedura
Asigurare de Calatorie
Ai nevoie sa te simti cat mai linistit si relaxat in vacanta pe care o astepti de atata timp!.
Cu asigurarea pentru calatorii in strainatate totul este sub control. Nu vei plati nimic in plus si iti vei putea continua linistit vacanta.
Asigurare Malpraxis medical
Cateodata nu poti evita accidentele. De aceea e important sa te asiguri. Aici te ajutam noi!
Toate asigurarile de care ai nevoie
Alege asigurarea de care ai nevoie, faci o solicitare, si un expert in domeniul ales te va contacta pentru a-ti oferi tot suportul de care ai nevoie
... ascunde detalii
 UrgentAsig.ro : Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×
×

Calculator asigurări RCA online

RCA in rate online prin TBI Bank

Costuri cu 50% reducere distributie online

Pret rca cu pana la 50% reducere in functie de clasa bonus malus

Comanda sigur și rapid ! Plata online instant

Polița pe email imediat, și pe poștă (transport gratuit) împreună cu un constat amiabil

De peste 16 ani oferim incredere clientilor nostri

Hai sa cautam masina

numarul masini
numar inmatriculare

seria sasiu
seria caroserie

Daca nu le gasim nu-ti face probleme, completeaza datele, dureaza 2 minute iar data viitoare nu trebuie sa mai introduci nimic!
hai sa mergem mai departe!
Informeaza-te

Asigurarea RCA

Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre, CBK - Consilium Broker de Credite, inregistrat in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAJ-401251 ca asistent in brokeraj al CBK - Consilium Broker de Asigurare S.R.L., numar inregistrare Registrul Brokerilor: RBK-512.
Politele de asigurare RCA nu sunt emise in mod automat. Un inspector de asigurari verifica datele introduse, iar daca constata inadvertente sau are nelamuriri cu situatiile furnizate de DRPCIV, RAR, AIDA si asiguratori poate sa va contacteze pentru confirmarea datelor introduse. Vrem doar sa ne asiguram ca in cazul aparitiei evenimentului asigurat, asigurarea comandata isi produce efectul!

Va rugam sa verificati corectitudinea acestora. Politele de asigurare emise nu pot fi anulate.

Atentie! Anumiti asiguratori pot solicita pentru validare, inainte de emiterea politei, transmiterea unei copii a certificatului de inmatriculare, carte identitate proprietar si/sau cupon de pensie sau Certificat de intregistrare fiscala, la adresa suport@urgentasig.ro .Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.
Dupa finalizarea comenzii, in cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte, va rugam sa ne instiintati pe email la adresa suport@urgentasig.ro .Corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.

Descriere asigurarea RCA

Societati de asigurare intermediate

ALLIANZ
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA
RA - 017
Bucuresti, str. Caderea Bastiliei, nr. 80-84, sector 1
ASIROM
ASIGURAREA ROMANEASCA - ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP SA
RA - 023
Bucuresti, bd Carol, nr. 31-33, sector 2
AXERIA
AXERIA IARD SA Lyon - Sucursala Bucuresti
RX - 4459
Bucuresti, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 1A, sector 1
GENERALI
GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA
RA - 002
Bucuresti, P-ta Charles de Gaulle, nr. 15, et. 6-8, sector 1
GRAWE
GRAWE Romania Asigurare SA
RA - 036
Bucuresti, Str. Vulturilor nr. 98A, sector 3
GROUPAMA
GROUPAMA ASIGURARI SA
RA - 009
Bucuresti, str. Mihai Eminescu, nr. 45, sector 1
HELLAS
HD INSURANCE LIMITED Suc. Bucuresti
RX - 4876
Bucuresti, 2 Gara Herastrau, sector 2
OMNIASIG
OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA
RA - 047
Bucuresti, str. Grigore Mora, nr. 23, sector 1

Informatii generale

RCA in format electronic

Incepand cu data de 10.09.2020, soferii pot face dovada incheierii asigurarii RCA si prin prezentarea unui document electronic cu polita emisa, in cazul unui control al Politiei. Este eliminata astfel obligativitatea prezentarii politei in format tiparit - documentul electronic avand aceeasi valoare legala.

Carte verde

Incepand cu data de 01.07.2020, societatile de asigurare din Romania vor tipari politele de asigurare Carte Verde pe suport de hartie alba. Politele de asigurare Carte Verde emise inainte de data de 01.07.2020 tiparite pe hartie verde, isi vor mentine valabilitatea pana la expirarea perioadei inscrisa in politele respective. Pentru autovehiculele inmatriculate si asigurate in alte state membre ale Sistemului Carte Verde, incepand cu data de 01.07.2020, vor fi valabile deopotriva atat asigurarile Carte Verde tiparite pe hartie alba cat si cele tiparite pe hartie verde.

Clauza decontare directa

Decontarea directa este, prin lege, un serviciu optional de gestionare a daunelor la asiguratorul la care persoana pagubita a incheiat polita RCA. Serviciul se oferteaza obligatoriu de catre asigurator la incheierea sau reinnoirea politei. Achizitionarea acestei clauze este optionala pentru asigurat. Decontarea directa permite ca, in cazul unui accident de vehicule, persoana pagubita sa primeasca despagubirea de la asiguratorul la care a incheiat polita RCA.

Linkuri utile:

UrgentAsig.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru, fara scop comercial. Inainte de a continua navigarea, te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Termeni si conditii de utilizare site. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru confirmi acceptarea termenilor. Afla mai multe