UrgentAsig.ro Malpraxis online - Solicitare in curs ! UrgentAsig.ro : Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×

UrgentAsig
UrgentAsig
 
Asigurare RCA ieftina
RCA
Asigurare de Calatorie
Calatorie
Asigurare Malpraxis
Malpraxis
Asigurari ONLINE
... mai multe
Asigurare RCA auto
Asigurare de raspundere civila auto Obligatorie
Plafonare pret RCA
Calculator plafonare RCA, conditii si procedura
Asigurare de Calatorie
Ai nevoie sa te simti cat mai linistit si relaxat in vacanta pe care o astepti de atata timp!.
Cu asigurarea pentru calatorii in strainatate totul este sub control. Nu vei plati nimic in plus si iti vei putea continua linistit vacanta.
Asigurare Malpraxis medical
Cateodata nu poti evita accidentele. De aceea e important sa te asiguri. Aici te ajutam noi!
Toate asigurarile de care ai nevoie
Alege asigurarea de care ai nevoie, faci o solicitare, si un expert in domeniul ales te va contacta pentru a-ti oferi tot suportul de care ai nevoie
... ascunde detalii

Asigurare MALPRAXIS online 2024 - 2025

Alege cele mai buna oferta Malpraxis si ai asigurarea imediat pe email, dureaza 2 minute !

medici farmacisti biochimisti biologi asistenti moase
Asiguram si Unitatile sanitare, publice sau private ... Citeste mai mult
1 Malpraxis
Malpraxis
2 Asigurat
Asigurat
3 Oferta
Oferta
Malpraxis

Asigurare de raspundere civila profesionala a personalului medical
Conform prevederilor legii 95/2006 privind reforma in domeniu sanatatii
Alege domeniul medical in care iti desfasori activitatea
Pentru o selectie a altor sume de asigurare sau perioada de asigurare anterioara, te rog contacteaza-ne.

Asigurat

Specificatii: Datele asiguratului din buletin despre adresa de domiciliu si altele.

*
Tip persoana
cod numeric personal (CNP) al fiecarei persoane nascute in Romania, sau numar de identificare fiscala (NIF) pentru persoanele fizice straine si persoanele fizice romane fara domiciliu in Romania
Seria si Numarul buletinului sau carti de identitate
BI/CI (buletin/carte de identitate)
Denumire companie/institutie
certificat de inregistrare fiscal (CUI)
Judetul trebuie sa corespunda cu cel din talon
Localitatea trebuie sa corespunde cu cea din buletin
Numele Strazii trebuie sa corespunda adresa localitatii din talon
PERIOADA
Data incepere valabilitate este minim de maine, sau in cazul reinnoirii din ziua urmatoare a celei in care expira asigurarea anterioara, dar nu mai mult de 90 zile.
Data de la care doriti sa intre in vigoare asigurarea.
Pentru reinoire este data ulterioara celei la care a expirat asigurarea anterioara!
   Valabilitate START
DURATA in luni si zile 
Durata asigurarii este minim 6 luni maxim 18 luni de la data strat valabilitate
Adauga luni
Adauga zile
CONTACT
Adresa de email
Parola
TERMENI SI CONDITII GENERALE
Parcurgeti conditiile pana la final pentru a putea inchide fereastra!
TERMENI SI CONDITII GENERALE
1. Definitii
• CBK - Consilium Broker de Asigurare, broker de asigurare autorizat de ASF (Autoritatea de Supravegehere Financiara) prin deciziei nr. 847/15.09.2007 si inregistrat in Registrul Brokerilor sub numarul RBK-512/15.09.2008;
• contract de asigurare - contractul in baza caruia asiguratorul se obliga sa indeplineasca serviciile stabilite in cazul aparitiei evenimentului asigurat prin contract, iar asiguratul de obliga sa plateasca prima;
• denumirea utilizatorului (login) - adresa de email introdusa de catre Utilizator, cu confirmare pe adresa de e-mail data de Utilizator, unde Utilizatorul, declara ca adresa postei electronice data de acesta nu incalca drepturile unei terte persoane, si toate eventualele litigii pe aceasta baza vor fi solutionate fara participarea CBK;
• logarea - identificarea de catre pagina www.urgentasig.ro a Utilizatorului respectiv, care se logheaza cu conditia scrierii de catre utilizator a denumirii utilizatorului (adresa de email) si a parolei;
• prestarea serviciilor pe cale electronica - efectuarea serviciilor, care au loc prin trimiterea si preluarea datelor cu ajutorul sistemelor teleinformatice, la cererea individuala a Utilizatorului, fara prezenta in acelasi timp a partilor. utilizatorul - persoana fizica ce detine capacitatea deplina pentru efectuarea activitatilor juridice sau intreprinzatorul care foloseste pagina de internet;
2. Drepturi si obligatii ale vanzatorului
In cadrul paginii de internet, CBK presteaza servicii de intermediere a asigurarilor constand in ofertarea in numele si in favoarea societatilor de asigurari partenere a contractelor de asigurare.Produsele si serviciile mentionate in cadrul acestui site sunt disponibile, numai in Romania, cetatenilor romani, persoanelor cu rezidenta permanenta in Romania sau persoanelor straine cu rezidenta in Romania. Preturile si celelalte informatii pot constitui subiect de modificari fara notificare.CBK va confirma incheierea contractului de asigurarea prin informatia corespunzatoare afisata pe pagina de internet dupa efectuarea platii, iar polita devine activa dupa achitarea primei si contabilizarea platii in contul CBK.
Dupa incheierea contractului de asigurare, CBK trimite prin consultantul propriu sau prin curier, documentul politei de asigurare, la adresa indicata de Asigurat. CBK isi rezerva dreptul de a refuza, motivat, incheierea unui contract de asigurare, din motive care tin de calitatea si probitatea asiguratului si/sau a bunului asigurat.
3. Drepturi si obligatii ale cumparatorului
Asiguratul, in calitate de mandant, prin acceptarea prezentelor termeni si conditii, imputerniceste pe CBK in calitate de mandatar, sa-i reprezinte interesele in relatia cu toate societatile de asigurare in legatura cu orice operatiune din domeniul asigurarilor private , oferind astfel dreptul de a negocia si intermedia incheierea, modificarea sau reinnoirea politelor si a contractelor de asigurare, negocierea conditiilor, a primelor de asigurare si incheierea contractelor, contraexpertize cu ocazia inspectiei de risc asistenta in intocmirea dosarelor de dauna si in obtinerea despagubirilor prin reprezentare directa.
Efectuarea serviciilor de reprezentare sunt cu titlu GRATUIT, MANDANTUL neavand nici o obligatie de plata fata de CBK.
Prezenta constituie si consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
Anterior finalizarii comenzii, Utilizatorul este obligat sa declare urmatoarele:
• ca are cel putin 18 ani impliniti;
• cunoasterea si acceptarea Termenilor si Conditiilor specifice;
• datele completate sunt corecte si conforme cu realitatea. Orice declaratie neadevarata poate duce la anularea politei de asigurare de catre compania de asigurare. Utilizatorul este pe deplin raspunzator de toate daunele generate prin aceasta actiune companiei de asigurare sau CBK;
• acordul pentru procesarea datelor personale ale Utilizatorului in scopul elaborarii ofertelor solicitate.
incheierea contractului de asigurare are loc cel mai devreme in data intrarii in contul bancar indicat a primei de asigurare sau a primei rate, a platii catre curierul rapid agreat de CBK, ori in momentul confirmarii platii (pentru plata online).
Utilizatorul nu va suporta costuri suplimentare legate de incheierea contractului de asigurare, in afara de prima de asigurare, care se plateste in lei. Serviciile de plata ramburs si expedierea politei de asigurare sunt in sarcina utilizatorului.
Politele aferente asigurarii de calatorie se elibereaza doar in format electronic, prin transmiterea politei in format pdf catre adresa de email furnizata de Utilizator.
4. Politica de facturare si plati
Pentru efectuarea platii utilizatorul primeste un decont de prime in format electronic urmand ca documentul de incasare sa fie eliberat de catre procesatorul de plati online, sau de catre curier pentru cazurile de plata la livrare;
5. Anularea, modificarea si denuntarea unilaterala la contractul de asigurare
Asiguratul nu are dreptul de a renunta la contractul de asigurare in cazul contractelor de asigurare obligatorie auto (exceptie: radiere autovehicul), in cazul asigurarilor pentru calatorie in strainatate si a asigurarilor obligatorii de locuinta (PAD). Aceste tipuri de polite odata emise, nu se mai pot anula, plata lor fiind obligatorie.
Declaratia cu privire la renuntarea la contract, in cazul instrainarii bunului asigurat, este trimisa de asigurat pe adresa: CBK , Targu Mures, Str. Bartok Bela, nr. 11, ap.3, jud. Mures, cuprinzand si documentele justificative (dovada instrainarii bunului, copia politei de asigurare si cererea de reziliere cu specificarea numarului de cont IBAN in care se solicita restituirea primei de asigurare).
6. Securitatea datelor
Prin navigarea pe site-ul www.urgentasig.ro, CBK poate inregistra numai informatii sau date personale oferite in mod voluntar.
Prin "date personale" se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau pentru a va putea oferi un produs/serviciu de asigurare.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, dvs. oferiti companiei noastre acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca CBK sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului nostru. CBK nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, nu vom dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la clientii nostri.
nota de informare prealabila asupra identitatii noastre in calitate distribuitor in asigurari
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal | Termene si conditii | Politica de anulare si renuntare la cumparare
Protectia Consumatorilor | Registru de petitii si reclamatii
Contact | Produsele si Serviciile noastre
Articole - Roportal
UrgentAsig.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru, fara scop comercial. Inainte de a continua navigarea, te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Termeni si conditii de utilizare site. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru confirmi acceptarea termenilor. Afla mai multe