UrgentAsig.ro :  Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×

UrgentAsig
UrgentAsig
 

Asigurare de Calatorie

Ce este asigurarea de calatorie?

Indiferent de tipul lor, calatoriile devin si mai placute atunci cand stiti ca sunteti in siguranta. Pentru aceasta, incheiati o
Asigurare pentru calatorii in strainatate care acopera, in limita sumei asigurate alease, ca urmare a producerii unui accident sau a unei imbolnaviri imprevizibile in timpul calatoriei, costurile si cheltuielile impuse de acordarea in regim de urgenta a urmatoarelor servicii:

Contractul de asigurare de calatorie in strainatate il incheiati inainte sa parasiti tara, iar prima de asigurare trebuie platita integral, dupa care se va emite polita de asigurare. Asigurarea poate fi incheiata de persoanele fizice cu domiciliul in Romania si sunt valabile pe teritoriul tarii de destinatie si/sau teritoriile tarilor tranzitate. Acestea nu sunt valabile in tarile in care asiguratul este cetatean.
Cititi cu atentie conditiile de asigurare primite impreuna cu polita de asigurare deoarece asigurarea de calatorie isi poate pierde valabilitatea in cazul nerespectarii conditiilor contractuale.
Asigurarea de calatorie depinde de datele dumneavoastra de calatorie, aceasta intrand in vigoare la data inceperii calatoriei si terminand cu data de intoarcere din calatorie. Asigurarea de calatorie trebuie incheiata pana cel tarziu cu o zi inainte de inceperea calatoriei.
Incheierea unei polite de asigurare dupa inceperea calatoriei nu este posibila.
Puteti opta pentru una din cele patru variante de sume asigurate:

Daca in timpul calatoriei practicati sporturi de agrement (activitati sportive in scop recreativ precum schi, snowboard, patinaj, calarie, karting), selectati la scopul calatoriei “Sport/Adventure” pentru a fi despagubiti si pentru cheltuielile efectuate in urma practicarii sporturilor de agrement.
Factorii cei mai importanti in stabilirea pretului politei de asigurare sunt:

Aveti posibilitatea achizitionarii unei asigurari de calatorie online pe urgentasig.ro prin plata cu o carte de credit (Visa, MasterCard). Trebuie doar sa urmati pasii din comparator. Se garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati acest site, oferindu-va o procedura de securitate conceputa la nivel global si servicii perfecte de calitate. Noi folosim un portal de plata securizat direct cu banca. Nu vizualizam, inregistram sau stocam datele furnizate de dumneavoastra.
Polita de asigurare va fi transmisa gratuit prin e-mail. In momentul incheierii asigurarii, veti primi un e-mail de confirmare cu toate datele necesare.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri ne puteti contacta telefonic la nr. +40 365 430.982 sau prin e-mail la suport@urgentasig.ro

Comparator oferte

Odata cu dezvoltarea mediilor online de promovare si de vanzare, s-au dezvoltat si alte servicii care te ajuta foarte mult in stabilirea pretului pe care il poti da pe o asigurare de calatorie.

Cum ne ajuta ?

Comparatorul de oferte este foarte util mai ales pentru ca in calitate de broker de asigurare CBK are contracte cu toate companiile de asigurari si astfel in functie de nevoile potentialului client se pot alege cele mai utile rezultate, astfel incat in cele din urma sa fie aleasa varianta cea mai profitabila. Comparatorul asigurarilor de calatorii va ajuta sa comparati si sa descoperiti cele mai mici preturi precum si cele mai avantajoase oferte, care asigura mai multe servicii.

Criteriile dupa care se bazeaza un calculator de asigurari de calatorii este mult mai simplu decat comparatorul RCA. Nu trebuie decat sa intrati pe urgentasig.ro la Asigurare de calatorie si in cativa pasi sa completati formularul cu datele calatoriei si cu datele personale, iar in urma acestuia sa asteptati oferetele asiguratorilor. Veti primi rezultatele in cateva secunde si in functie de datele introduse veti primi ofertele asiguratorilor care se incadreaza in solicitarea dumneavaostra.

Cum functioneaza ?

Comparatorul de asigurari de calatorie este gratuit si cere un mimnim de informatii: zona si tara de destinatie, scopul calatorie, suma asigurata si datele persoanelor care calatoresc, iar in functie de acestea se poate oferi un rezultat rapid, estimativ. Comparatorul va poate furniza oferte atat pentru calatoriile individuale cat si pentru cele cu familia sau in grup.

Exista foarte multe societati de asigurare care ofera preturi diferite pentru aceeasi calatorie sau pentru aceeasi perioada, iar partea cea mai buna este aceea ca se pot observa preturile in ordine crescatoare dar si avantajele si discrepantele intre ofertele asiguratorilor, deci de ce sa nu aveti sansa de a opta pentru ceva mai bun, mai accesibil.

La toate preturile pe care un comparator le returneaza se adauga taxa gratuita pentru livrare, ori in unele cazuri taxa in functie de distanta, iar daca ati ales o asigurare mai mare si sunteti din mediul rural, o puteti primi tot cu livrare gratuita.

In caz de dauna

Când călătoriţi, unele lucruri sunt în afara controlului dumneavoastră, dar sunt mulţi paşi pe care îi puteţi face pentru a rămâne în condiţii de siguranţă şi pentru a păstra călătoria dumneavoastra pe drumul cel bun.
Dacă urmează sa zburaţi, ajungeţi la aeroport cu cel puţin 90 de minute înainte de un zbor intern, şi două-trei ore înainte de un zbor internaţional.
Fiţi conştient de orice alertă de călătorie sau avertismente de la Ministerul Afacerilor Externe.
Aduceţi fotocopii ale documentelor importante, inclusiv a paşaportului şi prescripţiilor medicale, astfel vă va fi mai uşor să le înlocuiţi, dacă acestea sunt pierdute.
Păstraţi medicamentele prescrise în ambalajul original, marcat.
Utilizaţi etichete de bagaje şi acoperiţi-le, completaţi adresa de la serviciu, mai degrabă decât adresa de domiciliu.
În cazul în care călătoriţi cu copii, aduceţi o fotografie recentă a fiecărui copil şi stocaţi-le pe telefonul mobil, dacă este posibil.
Lăsaţi obiecte de valoare, cum ar fi bijuterii scumpe, la domiciliu.
Păstraţi banii, cardurile de credit şi paşaportul într-un ambalaj sau pungă de bani si păstraţi-le in interiorul hainelor dvs.
De asemenea, să fiţi discret şi nu expuneţi sume mari de bani (sau paşaport) în public.
Fiţi prudenţi la hoţii de buzunare. Aceştia lucrează de cele mai multe ori în echipe; unul sau mai mulţi oameni vă vor distrage atenţia, în timp ce un altul fură obiecte de valoare. Familiarizaţi-vă cu legile care guvernează regiunea sau ţara unde vă aflaţi.
Dacă nu vorbiţi limba locală, invaţaţi cateva fraze cheie, în cazul în care aveţi nevoie de asistenţă.
Nu mergeţi în zone nefamiliare pe timp de noapte, nu acceptaţi plimbări in taxiuri nemarcate şi nu acceptaţi pachete cu conţinut necunoscut.

Cu toate acestea, evenimente neprevazute pot sa apara. Pentru acoperirea cheltuielilor generate de aceste evenimente aveti asigurarea de calatorie de la urgentasig. In cazul producerii unei daune in timpul calatoriei, care nu reprezintă un caz urgent, va rugam sa procedati dupa cum urmeaza:
1. Citiţi cu atenţie Condiţiile Generale de Asigurare şi comportamentul în cazul daunelor;
2. Raportaţi cazul de daună cât mai repede posibil în scris, după întoarcerea din călătorie (de preferinţă prin e-mail la suport@urgentasig.ro);

In cazul produceri unuia din evenimentele asigurate care reprezinta un caz urgent, trebuiesc urmate cu strictete procedurile indicate de societatea de asigurari.
Primul lucru care trebuie facut este contactarea centrului de asistenta la numerele de telefon oferite de asigurator si prezentarea cu detalii complete a accidentului sau a bolii. Acesta va indruma asiguratul la cel mai apropiat spital sau institutie medicala autorizata, care poate ajuta in cazul prezentat. In cazul in care asiguratul plateste direct sumele necesare acoperiri acestor cheltuieli, rambursarea se va face pe baza documentelor solicitate de asigurator.

Acesta va trebui contactat intr-o perioada de timp cat mai scurta (de obicei intre 5 si 15 zile) de la intoarcerea in tara. In acest caz asiguratul va accepta exercitarea dreptului asiguratorului de a examina pe asigurat la o clinica din tara in care s-a incheiat contractul. Nu se ramburseaza cheltuielile facute in zone geografice sau perioade de timp care nu sunt inscrise in polita si nici cele pentru tratamente sau interventii efectuate in cazul unor boli sau afectiuni avute inaintea incheierii politei. Dacă aţi efectuat unele plăţi pentru servicii medicale, trebuie informat neaparat asigurătorul, pentru a facilita procedura de rambursare ulterioară. Este de ajuns să ne informaţi telefonic şi să ne trimiteţi documentele de plată prin e-mail. In caz de daune la bagaje, puteti solicita despagubiri chiar daca nu detineti bonuri pentru toate bunurile. Trebuie însă să ţineţi cont de faptul că trebuie să dovediţi într-un fel faptul ca aţi deţinut acele bunuri (fotografii împreună cu certificate de garanţie, manuale de instrucţiuni, extras de cont etc).

nota de informare prealabila asupra identitatii noastre in calitate distribuitor in asigurari
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal | Termene si conditii | Politica de anulare si renuntare la cumparare
Protectia Consumatorilor | Registru de petitii si reclamatii
Contact | Produsele si Serviciile noastre
Articole - Roportal