UrgentAsig
UrgentAsig
 
Asigurare RCA ieftina
RCA
Asigurare de Calatorie
Calatorie
Asigurare Malpraxis
Malpraxis
Asigurari ONLINE
... mai multe
Asigurare RCA auto
Asigurare de raspundere civila auto Obligatorie
Plafonare pret RCA
Calculator plafonare RCA, conditii si procedura
Asigurare de Calatorie
Ai nevoie sa te simti cat mai linistit si relaxat in vacanta pe care o astepti de atata timp!.
Cu asigurarea pentru calatorii in strainatate totul este sub control. Nu vei plati nimic in plus si iti vei putea continua linistit vacanta.
Asigurare Malpraxis medical
Cateodata nu poti evita accidentele. De aceea e important sa te asiguri. Aici te ajutam noi!
Toate asigurarile de care ai nevoie
Alege asigurarea de care ai nevoie, faci o solicitare, si un expert in domeniul ales te va contacta pentru a-ti oferi tot suportul de care ai nevoie
... ascunde detalii
 UrgentAsig.ro :  Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×

Asigurare de Viata la deces din orice cauza online 2024 - 2025

asigurare de viata la deces din orice cauza
... Citeste mai mult
... Citeste mai mult
... Citeste mai mult
In continuare completam datele asiguratului, un scurt chestionar medical si beneficiarii asigurarii.
A doua oara nu mai trebuie sa le introduci!
Hai sa-i dam drumu'!
Dupa trimiterea cererii un inspector de asigurare va analiza datele asigurari!
Daca are intrebari te va contacta, vrem doar sa ne asiguram ca in cazul aparitiei evenimentului, asigurarea isi produce efectul!
CONTACT
Salut, spune-ne cum te contactam
Numarul de telefon
Adresa de email
Parola
Nu-ti face probleme daca ai uitat parola, foloseste procedura de recuperare, dureaza doar 1 minut!
ASIGURAT
In cazul asigurarii de viata poate fi doar persoana fizica
Cetatenia este apartenenta legala a unei persoane fizice la un stat
CETATENIE
cod numeric personal (CNP) al fiecarei persoane nascute in Romania, sau numar de identificare fiscala (NIF) pentru persoanele fizice straine si persoanele fizice romane fara domiciliu in Romania
Seria si Numarul actului de identitate
Rezidenta este tara in care isi au resedinta conform legislatiei specifice tarii sau isi au centrul lor de interese economice sau isi au sotul/sotia si copiii minori rezidenti in aceasta
REZIDENTA
Judetul de rezidenta
Localitatea de rezidenta
Numele Strazii
Codul postal (Zip code), la linkul alaturat gasesti lista codurilor postale din intreaga lume
 
SITUATIE SOCIALA
Exemplu: MAURER REZIDENCE din Bucuresti
Exemplu: zidar
CHESTIONAR MEDICAL
... Citeste mai mult
Toate intrebarile sunt obligatorii
1). Aveti in acest moment probleme de sanatate? (boala, accident,infirmitate)?
Daca da din ce cauza?
2). Aveti capacitate de munca redusa?
Daca da din ce cauza?
3). Aveti medic de familie?
Daca da, mentionati numele si adresa cabinetului acestuia.
4). Inaltimea ta (in centimetri)
cm
5). Greutatea ta (in kilograme)
kg
6). Ati consumat vreodata substante ce determina dependenta? Luati medicamente in mod regulat? Fumati? Consumati bauturi alcoolice?
Daca da ce fel? ce cantitate zilnica?
7). Ati fost supus unui tratament, consult sau monitorizare medicala? (de exemplu: pentru inima, plamani, rinichi, vezica biliara, sistem nervos, boli mentale, diabet, hipertensiune, cancer, infirmitate etc.). Ati fost sub tratament psihiatric?
Daca da, Cand?, De ce?, Cat timp?, Rezultatul? Spitalul, numele medicului?
8). Ati fost inapt de munca din motive de boala pentru o perioada mai lunga de 4 saptamani?
Daca da, Cand?, De ce?, Cat timp?, Rezultatul? Spitalul, numele medicului?
9). Ati suferit vreo interventie chirurgicala sau ati fost supus unui tratament cu substante radioactive sau prin radioterapie? Ati fost expus la radiatii?
Daca da, Cand?, De ce?, Cat timp?, Rezultatul? Spitalul, numele medicului?
10). V-ati supus vreodata unui test HIV?
Daca da, Cand?, De ce?, Cat timp?, Rezultatul? Spitalul, numele medicului?
11). In timpul practicarii profesiei Dvs. sunteti expus vreunui risc exceptional (de exemplu: expunere la radiatii, substante toxice sau explozive) sau va puteti gasi in zone de pericol?
Daca da, dati detalii
12). Va expuneti unor riscuri speciale la locul Dvs. de munca sau in timpul liber (de exemplu: ca scafandru, sofer de curse, pilot, parapantist)?
Daca da, dati detalii
PERIOADA ASIGURATA
data de incepere a valabilitatii este prima zi a lunii urmatoare de la inregistrarea prezentei cereri si a anexelor semnate insotite de documentul de plata a primei din oferta. Dar oricum, de la data inregistrarii cererii tale (emiterea ofertei), pana la intrarea in valabilitate esti acoperit la deces din accident pana la valoarea sumei asigurate specificate in oferta la acest eveniment, dar nu mai mult de 20.000 lei.
perioada de valabilitate este numarul de ani alesi de tine, perioada in care tu vei fi acoperit de asigurare doar prin simpla plata a primei de asigurare, anual. ATENTIE! Perioada asigurata nu se prelungeste automat la expirarea perioadei alese de tine! pentru prelungire trebuie facuta o alta cerere de asigurare.
Data de la care doriti sa intre in vigoare asigurarea.
Pentru reinoire este data ulterioara celei la care a expirat asigurarea anterioara!
  Valabilitate din
01 Iulie 2024 Luni
Perioada asigurata, Numar de ani!
  Perioada (ani)
In conformitate cu Codul Civil, cel ce reglementeaza succesiunea sau mostenirea, sotul supravietuitor, copiii celui decedat, parinti si bunici atunci cand este cazul, sau alte rude pana la gradul patru, inclusiv sunt considerati mostenitorii legali
 BENEFICIARI
Pentru a fi corect si complet informat, informarile de mai jos sunt obligatorii.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar transparenta impusa de legislatie este benefica pentru corecta ta informare.

Informeaza-te

Descriere asigurare de viata

Intr-o lume plina de incertitudini, cu totii ne dorim sa le oferim celor dragi cat mai multe motive de a privi cu incredere viitorul. Daca te intrebi care este scutul financiar minimal ce te poate pune la adapost, in cazul unor scenarii nefaste, ce tin de neprevazut, este timpul sa descoperi avantajele unei asigurari de viata. O astfel de polita iti permite sa continui planurile chiar si atunci cand contextul devine nesigur si sa contezi pe un sprijin financiar garantat, in momentele in care iti setezi noi obiective.

Ce este asigurarea de viata

Acest tip de polita se adreseaza, in general, persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 16 si 65 de ani, cu rezidenta in Romania. Contractul aferent se semneaza intre asigurat si o companie de asigurari, cu beneficii asupra unuia sau mai multor beneficiari. Suma asigurata, conform contractului, precum si clauzele adiacente politei, se stabilesc de comun acord, intre ambele parti. Valoarea primei de asigurare, ce va trebui achitata pe parcursul desfasurarii contractului, in conditiile riscurilor stabilite, va avea o valoare proportionala cu suma asigurata.
Din punctul de vedere al costurilor totale ale unei asemenea polite, este mai avantajoasa incheierea acesteia la o varsta mica sau medie. Aceasta, pentru ca factorii ce pot influenta valoarea primelor includ varsta asiguratului, respectiv bolile specifice care pot creste riscul pe care si-l asuma societatea de asigurari. Printre riscurile de baza ale asiguratului, care sunt acoperite de acestui tip de polita, se numara invaliditatea permanenta de gradul I sau II, survenita ca urmare a unui accident sau a unei boli, respectiv decesul din orice cauza.
Asigurarea de viata trebuie privita ca pe o forma de protectie financiara, in avantajul beneficiarilor si al persoanei asigurate, in perspectiva nevoilor materiale rezultate in urma unui eveniment neprevazut, dar si ca o metoda de asigurare a independentei financiare. Suplimentar, se poate opta pentru clauze pentru acoperiri suplimentare, conform politicilor aplicate de fiecare companie de asigurari in parte, dupa cum urmeaza:
decesul rezultat dintr-un accident;
invaliditatea permanenta, cauzata de un accident;
producerea unor fracturi, entorse, luxatii sau a unor arsuri, in urma unui accident;
necesitatea unor interventii chirurgicale, ca urmare a unui accident;
invaliditatea temporara, ca urmare a unui accident sau a unei boli, cu acordarea unei indemnizatii zilnice pe o perioada maxima stabilita pentru un an de asigurare.

Ce tipuri de asigurare de viata sunt disponibile pe piata

Cand vrei sa asiguri un viitor financiar sigur pentru familia ta, ai posibilitatea de a te bucura si de avantaje conexe. Reglementate prin intermediul unor clauze suplimentare, adaugate politei de baza, componentele de mai jos reprezinta avantaje certe, care se rasfrang in mod pozitiv asupra celor dragi. Acestea pot fi alese separat sau incluse intr-un tip distinct de asigurare de viata, cea mixta.

Asigurarea atasata unui credit

Menita sa asigure un plus de siguranta in viata ta sau a familiei tale, in eventualitatea accesarii unui credit, in special a unuia garantat cu ipoteca, acest tip de asigurare are un dublu rol. Pe de-o parte, aceasta ofera siguranta financiara, prin posibilitatea pe care o ofera debitorului de a acoperi integral soldul creditului, cu ajutorul asiguratorului, in situatii precum invaliditatea totala, accidentele sau decesul, survenit din orice cauza.
Pe de alta parte, o asigurare de viata atasata unui credit reprezinta un sprijin financiar important, in eventualitatea pierderii locului de munca, datorita faptului ca poti beneficia de plata a maximum 12 rate de credit in primii ani de asigurare, din partea asiguratorului, conform clauzelor contractului incheiat.

Asigurarea cu componenta de economisire

Orientata spre un public format din parintii care isi doresc sa le ofere copiilor un sprijin financiar pentru studiile superioare, acest tip de asigurare se caracterizeaza printr-o durata de valabilitate pe termen lung. La atingerea maturitatii politei, plata sumei aferente se poate face integral, respectiv sub forma unei rente, la o data stabilita in prealabil. Mai mult, acest tip de polita acopera cheltuielile generate de decesul persoanei asigurate si poate avea atasata una sau mai multe clauze suplimentare sau chiar o componenta de investitie.

Asigurarea cu componenta de investitie


Acest tip de asigurare este un veritabil instrument financiar, a carui valabilitate este intinsa pe termen mediu si lung. Prin intermediul unei polite cu componenta de investitie atasata, se pot realiza operatiuni de transfer a sumelor de bani, respectiv de directionare a acestora in programe de investitie dedicate. Fie ca alegi acest tip de asigurare ca pe o masura de precautie in fata inflatiei, fie ca alegi cumpararea unitatilor de fond, conform contractului cu asiguratorul, ai parte de un instrument flexibil.

Cum poti incheia o polita de asigurare de viata

Pentru incheierea unei polite de asigurare de viata, poti apela oricand la serviciile nostre. Noi vom gestiona identificarea celor mai bune oferte dintre cele disponibile pe piata. De asemenea, iti oferim informatii cu privire la drepturile si obligatiile aferente fiecarei oferte in parte, iar la final, va elibera polita, conform optiunilor bifate de tine.
nota de informare prealabila asupra identitatii noastre in calitate distribuitor in asigurari
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal | Termene si conditii | Politica de anulare si renuntare la cumparare
Protectia Consumatorilor | Registru de petitii si reclamatii
Contact | Produsele si Serviciile noastre
Articole - Roportal
UrgentAsig.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru, fara scop comercial. Inainte de a continua navigarea, te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Termeni si conditii de utilizare site. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru confirmi acceptarea termenilor. Afla mai multe